Rent a car

Naš cilj je da učinimo vaš proces najma što lakšim i bržim, omogućavajući vam da se fokusirate na ono što je najvažnije - vaše putovanje.

Premium Rent a Car usluge

Sa fleksibilnim opcijama i konkurentnim cenama, garantujemo vam najbolje iskustvo iznajmljivanja vozila.
Širok asortiman

U City car-u se ponosimo širokim asortimanom automobila koji mogu zadovoljiti sve vaše potrebe, bilo da je reč o porodičnom vozilu, sportskom automobilu ili luksuznom sedanu. Naš inventar uključuje najnovije modele i proverene polovne opcije, tako da ćete sigurno pronaći nešto što odgovara vašem ukusu i budžetu. Takođe nudimo veliki izbor dodatne opreme i originalnih delova, omogućavajući vam da personalizujete svoje novo vozilo do najsitnijih detalja.

Najbolji kvalitet

Kvalitet je naša najviša prioritetna tačka. Svi naši novi automobili dolaze sa punom garancijom i zadovoljavaju najstrože standarde bezbednosti i performansi. Naši polovni automobili prolaze kroz temeljnu proveru i servisiranje od strane naših licenciranih mehaničara. Koristimo samo originalne delove i nudimo stručni servis i održavanje, što znači da možete biti potpuno sigurni u pouzdanost i trajnost vozila koje izaberete.

Svakodnevna dostupnost

Znamo koliko je vreme važno u današnjem ubrzanom svetu, stoga smo se potrudili da budemo dostupni kad god nas zatrebate. Naša radna vremena su prilagođena vašem životnom stilu, sa produženim radnim satima tokom radnih dana i specijalnim vikend opcijama. Naša korisnička podrška je uvek tu da odgovori na sva vaša pitanja i olakša proces iznajmljivanja ili kupovine automobila. Takođe nudimo opcije online rezervacije i kupovine, tako da možete obaviti sve iz udobnosti svog doma.

Najbolje cene

Svestan smo da budžet često igra veliku ulogu u odlučivanju koji auto iznajmiti. Zato smo posvećeni pružanju najboljih cena bez žrtvovanja kvaliteta usluge ili stanja vozila. Naša politika je transparentna i poštena, sa jasno naznačenim troškovima i bez skrivenih naknada. Uz povremene promocije i specijalne pakete, nudimo dodatne uštede koje čine našu ponudu još privlačnijom.

Mogućnost poslovnih putovanja

Ako tražite pouzdano rešenje za poslovna putovanja, "Auto Raj" je pravo mesto za vas. Razumemo specifične potrebe poslovnih korisnika i nudimo prilagođene pakete koji uključuju fleksibilne uslove najma, mogućnost dugoročnog iznajmljivanja i posebne pogodnosti za korporativne klijente. Naša flota sadrži i premijum modele, savršene za ostavljanje utiska na poslovnim sastancima.

Najam bez stresa

Naš cilj je da učinimo vaš proces iznajmljivanja automobila što manje stresnim. To počinje brzom i jednostavnom procedurom rezervacije, bilo online ili direktno u našem salonu. Naš stručni tim je tu da vam pomogne sa svim detaljima i odgovori na sve vaše upite. Ako imate posebne zahteve, kao što su dodatni vozači, sedišta za decu ili GPS, mi ćemo se potruditi da to organizujemo za vas. Sa "Auto Raj", iznajmljivanje automobila je lagan, brz i potpuno bez stresa.

Want To Rent a Car?

Once you submit the inquiry form, a representative will reach out to you to further discuss the matter.